Blogg

Døgn 4

Det er med trist hjerte jeg må fortelle at den minste av gutta, Tassen (bildet) døde i natt. I går oppddaget vi at han hadde ganespalte, dvs at det er åpent oppe i ganen. Det er ikke uvanlig at valper har det og det har dødelig utgang. I sjeldne tilfeller kan man operere, men det er en veldig vanskelig operasjon. Det er en sånn ting man kan sjekke på alle valpene når de er født, men som vi misset. Heldigvis betydde det ikke at han kunne vært reddet, utgangen hadde vært lik, men det hadde jo spart oss for en del bekymringer.

Jenta er vi fremdeles veldig usikre på, hun har ikke lagt på seg særlig, selv om hun suger og får flaske. Hun er vanskelig å mate, vil ikke åpne munnen og finner heller ikke patten selv. Hun suger på patten når vi hjelper henne, men jeg vet ikke om hun får i seg særlig....Hun er rund i magen, men i størrelse er hun jo halvparten av de andre.  Lissie har sikkert 10-12 ganger i dag insistert på å bære henne ned i underetasjen. Der legger hun seg litt eller går litt rundt og så går hun opp igjen. Kanskje hu n merker at noe er galt....Vi gir det til i morgen, men er det ikke stor bedring da, må vi til dyrlegen med henne.

Med så mye fokus på de to minste så har vi egentlig ikke blitt helt kjent med de friske "julegrisene". De vokser og trives og det er flott! Det skal bli gøy å bli kjent med de forskjellige personlighetene.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Silja | Svar 19.02.2012 23.00

Uff, så leit. Men det er vel bare sånn som skjer. Lykke til m resten av gjengen! Spennende å følge m på bloggen. Silja og Brage

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.09 | 18:27

Hei, har dere noen planer om valper i 2020?
Mvh Hanne

...
25.09 | 14:08

Hei, dessverre ikke. mvh Siv

...
12.09 | 18:31

Hei på dere. Er det noen valper på gang hos dere i løpet av 2018-2019?
Mvh Heidi W

...
30.12 | 17:46

Hei, vi er en familie på 4 som ønsker oss en Kleiner Münsterländer valp. Har dere planer om valpekull i løpet av 2018?

...
Du liker denne siden